ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد

توضیحات سرپرست نمایندگی ایران درباره گزارش امروز آژانس

توضیحات سرپرست نمایندگی ایران درباره گزارش امروز آژانس سرپرست نمایندگی ایران گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را گزارش بروزرسانی معمول این نهاد خواند و گفت: بر اساس آن ایران به آژانس اطلاع داده که قصد دارد تولید قطعات سانتریفیوژ را به جای کرج در مجموعه جدیدی در اصفهان تولید کند که هنوز آغاز نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمدرضا غائبی» سرپرست نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان های بین المللی در وین امشب (دوشنبه ۱۱ بهمن ماه) در پی انتشار گزارش آژانس بین‌المللیانرژی اتمی اعلام کرد: گزارش ساعاتی پیش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش بروزرسانی معمول آژانس است که جدیدترین اطلاعات فنی در ارتباط با فعالیتهای هسته ای ایران را به اطلاع اعضای این سازمان می رساند.

وی افزود: بر اساس این گزارش ایران به آژانس اطلاع داده است که قصد دارد تا تولید قطعات سانتریفیوژ را به جای مجتمع تسای کرج، در مجموعه جدیدی در اصفهان تولید کند که هنوز آغاز نشده است و آژانس نیز قادر خواهد بود تا موازین نظارتی خود را بر این اساس تنظیم کند.

غائبی یادآور شد: هر چند اطلاعات مربوط به این نظارت نزد ایران باقی خواهد ماند و آژانس تا زمانیکه ایران تعهدات هسته ای خود تحت برجام را از سر نگیرد، به آن دسترسی نخواهد داشت.

به گزارش فارس، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه گفت که ایران به این نهاد بین‌المللی اطلاع داده است که قصد دارد تا به تولید لوله‌های روتور و Bellows (قطعات میانی میان لوله‌های روتور) ماشین‌های سانتریفیوژ در مکان جدیدی در اصفهان بپردازد.

بر اساس اعلام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران قصد دارد قطعات سانتریفیوژ را به جای تولید در مجتمع تسای کرج، در این مجموعه جدید در اصفهان تولید کند.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده که تولید قطعات سانتریفیوژ در مجتمع تسای کرج متوقف خواهد شد و تولید این قطعات در مجتمع جدید در اصفهان هنوز آغاز نشده است.

آژانس همچنین خبر داده که دوربین‌های نظارتی خود را در این مجتمع جدید نصب کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار